vrijdag 27 november 2009

The Extra Light Project: Preview Predictions



De predikanten Ben de Boer, Lodewijk Dros, Bas van der Graaf, Gerson Gilhuis, Ranfar Kouwijzer, Julia van Rijn, Hester Smits, Jean-Jacques Suurmond en Jessa van der Vaart kwamen bijeen op de zolder van de van Limmikhof voor hun Predictions van The Extra Light Project. Zie hieronder de Previews van kunstenaars en kunstcritici en de twee groepen samen.
De Predictions zijn van 2 tot 12 december als video-installatie te bekijken in het Lloyd Hotel/Cultural Embassy in Amsterdam. Bezoek ook de website van The Extra Light Project of lees de column van Jean-Jacques Suurmond in het dagblad Trouw.



Aan de 'Extra-groep' deden mee de kunstenaars, kunstcritici en cultureel wetenschappers Robert Adolfson, Delphine Bedel, Stine Berg Evensen, Chris Keulemans, Anouk la Verge, Annaik Pitteloud, Steven ten Thije en Ken Zeph.




Désanne van Brederode schoof aan voor de derde bijeenkomst.

The Extra Light Project
* Symposium en opening expositie Predictions: Lloyd Hotel & Cultural Embassy, Oostelijke Handelskade 34, woensdag 2 december 17.30 uur – met medewerking van Desanne van Brederode, Jean-Jacques Suurmond en anderen.
* Expositie Predictions: Lloyd Hotel & Cultural Embassy, woensdag 2 december t/m zaterdag 12 december de hele dag.
* Publicaties: Becoming Christian – Conversations / Christen worden – Gesprekken, uitgeverij Skandalon
- Installatie: Noorderkerk, Noordermarkt 48, donderdag 10 december, de hele avond

Geen opmerkingen: